Поради обемната ни работа е възможно, някои стоки да нямат цени, за което молим да ни извините.
054/ 800 323

Категории

За нас

 

             

   NNELECTRONIC LTD е производител и вносител на електронни компоненти, инструменти, LED-осветление, както и консумативи за електрониката и електротехниката. Предлага над 30 000 артикула в наличност, като разполага с количества на склад. Основната ни база – офис, производство, склад и магазин са в гр. Шумен.

   Създадена през 1991г. като едноличен търговец, от 2002 г. фирмата прераства в Еднолично дружество с ограничена отговорност и с името “ННЕЛЕКТРОНИК” ЕООД. В началото представлява малък магазин и работилница в гр. Шумен. С годините и натрупания опит, необходимостта от разширяване на параметрите на работа дойдоха от самосебе си.  Разширихме магазина, както и клиентската си мрежа в цялата страна. Пристъпихме към нови производства, създадохме няколко продуктови линии с марките: NNELECTRONIC, RAPID и ULTRA-LED, като към настоящия момент  произвеждаме серийно над 300 артикула.В производствената база на NNELECTRONIC LTD непрекъснато се тестват и сравняват параметрите на изделията – собствено производство с такива на алтернативни доставчицис цел постигане и потдържане на максимално качество.

   Търговската ни номенклатура ежедневно се допълва с голям брой артикули. Отворени сме към нови партньорства с производители и търговци.

   За да отговори на изискванията Ви, NNELECTRONIC LTD. избра най-доброто от предлаганото на пазара в бранша си и не спира да се развива. Екип от млади и амбициозни специалисти работи в насока разработване на нови изделия и оптимизиране на дейността ни с оглед защитата на  интересите на клиента, защото :

         Никога не ни омръзва да бъдем полезни!

Количката е празна.

Валути

Нови продукти