Поради обемната ни работа е възможно, някои стоки да нямат цени, за което молим да ни извините.
054/ 800 323

Категории

Условия за ползване

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ

за ползване на интернет магазин

www.nnelectronic.com.

 

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които фирма   NN electronic Ltd., със седалище и адрес на управление: гр. Шумен, ул. “Цар Освободител” № 1, вписана в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 127555486, като собственик на сайта, предоставя услуги и продукти на потребителите си чрез интернет магазина www.nnelectronic.com. Ползвателят изрично и безусловно се съгласява с настоящите общи условия за ползването на сайта и онлайн магазина.

 За осъществява достъп чрез Интернет до страницатаwww.nnelectronic.com.целите на настоящите общи условия, „потребител” е всеки, който

 

1. Регистрация

Разглеждането на сайта не изисква регистрация. Регистрацията е задължителна само за пазаруване чрез онлайн магазина и ползване на определени услуги и информация. Ползвателят е длъжен да попълни регистрационна форма, в която посочва коректни данни, необходими за доставка и кореспонденция, както и телефонен номер и e-mail адрес. Данните за издаване на фактура са задължителни само за корпуративни клиенти, които желаят да им бъде издадена такава.

 

2. Съгласие

С отбелязване в поле „Съгласен съм с Общите условия” клиентът извършва воляизявление, с което декларира, че е запознат и приема, настоящите Общи условия.

 

3. Условия за поръчка на стоки

Поръчка

Доставката на стоки от NN electronic Ltdчрез онлайн магазина става след потвърдена регистрация на клиента и направена поръчка за доставка на стока.В поръчката клиентът посочва начин на плащане и телефонен номер за връзка.Всяка валидна и приета поръчка от страна на Клиента получава автоматично номер и потвърждение, че е приета.

Потвърждение и изпълнение на поръчки

Операторът нawww.nnelectronic.com.  задължително потвърждава по телефона всяка поръчка, направена от Клиента. Запазваме си правото да не изпълним поръчка, направена през интернет магазина www.nnelectronic.com., ако попълнените данни на клиента не са валидни, или ако няма наличност от поръчаната стока. Операторът се задължава да уведомява клиента за това на предоставения телефон за връзка или e-mail.

Потвърждението на поръчката става в рамките на работния ден, ако поръчката е направена преди 17:00 часа, и на следващия работен ден, ако е направена след 17:00 часа. В случай, че поръчката е направена в неработен ден, потвърждението става на следващия работен ден.

Клиентът може да отмени или да промени поръчка преди нейното потвърждение от оператора.

Клиентът заплаща стойността на поръчката по цените, посочени в поръчката. В случай, че продуктът не може да бъде доставен, операторът може да предложи алтернативен продукт със сходни характеристики и цена, който клиентът има право да приеме или да откаже.

4. Срокове и цени на доставка

Срокът за доставяне на поръчани стоки през интернет магазина www.nnelectronic.com.  е до два работни дни.

Цената на доставка в рамките на Република България е:

- 8 лв. за доставки в рамките на 2 и повече работни дни, при стойност на поръчката под 120 лв. с ДДС.

- 10 лв. за експресна доставка в рамките на следващия работен ден

- Безплатна доставка в рамките на 2 и повече равотни дни, при стойност на поръчката над  120 лв. с ДДС.

В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, операторът  уведомява клиента за това и посочва нова дата на доставка.

 

5. Условия и начини на плащане

Обявените цени на стоките в www.nnelectronic.com. са с включен ДДС. Продажбата се извършва с фактура или с касов бон.

- Фактура се издава само ако клиента е попълнил цялата информация в полето, данни за фактура.

- При всички други случай стоката е придружена със стокова разписка. Ако клиента пожелае покупката може да бъде фактурирана в последствие, при предоставяне на нужните данни, но не по късно от 1 седмица от датата на касовата бележка.

 

Наложен платеж / по подразбиране/

При плащане с „наложен платеж” клиентът заплаща дължимата сума на куриера при доставка на стоката.

                         Плащане по сметка / по избор /

Клиента може да избере плащане по сметка. В този случай той трябва да заплати предварително дължимата сума по издадена проформа фактура.Сроковете за доставка на поръчката започват да текът след потвърждение на плащането

.

6. Доставка на стока

Клиентът получава стоката от служител на куриерската компания, с която           NN electronicLtdима сключен договор. При доставка на стоката клиентът получава стокова разписка (фактура) и гаранционна карта (ако стоката е с гаранция), както и подписва приемо-предавателен протокол, удостоверяващ получаването на стоката. Клиентът е длъжен да провери съдържанието на пратката и съответствието с поръчаната стока преди да попълни протокола и да заплати дължимата сума в случаите на „наложен платеж”.

 

7. Гаранционни условия

При покупка на артикул с обявена гаранция,  клиентът получава гаранционна карта за закупения от него артикул в която са посочени конкретните гаранционни условия.

 

8. Връщане на стока

Клиентите на интернет магазина  www.nnelectronic.com.  / с изключение на корпоративните клиенти /  има право да върнат закупена стока в срок от седем работни дни от доставката. Връщането може да става само чрез куриерска пратка,  със същият куриер от който е получена. Стоката трябва да е в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка, документация и в добър търговски вид. В този случай клиентът има право да получи обратно заплатената от него сума по банкова сметка, посочена от него в Декларация или по същата банкова сметка от която е постъпило плащането в 30 дневен срок от връщането на стоката. В случай на връщане на стока или рекламация от страна на клиента след като попълни съответната форма, той трябва  да се обади нателефон на NNelectronicLtd,като посочи номера на документа за покупка на стоката. Операторът посочва адреса за връщане, и начина по който клиента да върне стоката. Разходите по връщане на стоката са за сметка на клиента. Заявка за рекламация можете да направите и от ТУК

Количката е празна.

Валути

Нови продукти